Începând de luni, 30.03.2020, pentru o săptămână (30.03.2020 – 3.04.2020) sunt planificate activități în cadrul Programului național “Școala Altfel”.

Astfel, pe site-ul școlii, la rubrica “SCOALA ALTFEL” gasiți în dreptul fiecărei discipline o serie întreagă de activități propuse, interesante, pe care le puteți accesa.

Având în vedere precizările MEC transmise prin adresa nr. 79/10.03.2020 și cele ale ISJ Timiș, „reamintim că activitățile de învățare de acasă nu înlocuiesc activitățile din procesul de predare-învățare-evaluare de la clasă, ci au rolul de a stabili un cadru educațional special în această perioadă” cantitatea de material oferită este de obicei mai mare decât ceea ce ar fi necesar astfel încât aceste activități să nu suplinească activitatea la clasă; noi recomandăm ca elevii să parcurgă cele propuse urmărind mai întâi aspectul calitativ, apoi cel cantitativ (ceea ce fac, să fie bine făcut).

Recomandăm ca fiecare elev să-și alcătuiască un portofoliu cu materialele pe care le-a parcurs (probleme rezolvate, conspecte texte parcurse, conspecte ale materialelor audio-video urmărite – în special în săptămâna Școala altfel – așa încât la sfârșitul acestei perioade nedorite de niciunul dintre noi, fiecare să poată prezenta modul în care a folosit acest timp.

 

CONDUCEREA,