COMUNICAT NR. 11 – 26.05.2020

 ÎN ATENȚIA ELEVILOR DIN CLASELE TERMINALE ȘI A PĂRINȚILOR ACESTORA

 

Pentru a organiza într-un mod corespunzător activitățile de pregătire din perioada 2 – 12.06.2020 și pentru a asigura prevenirea și combaterea îmbolnăvirilor cu SARS-CoV-2, vă comunicăm următoarele:

 1. Toate activitățile pe care le organizăm au la bază legislația în vigoare pentru această perioadă, pe care o puteți accesa AICI.
 2. Planificarea concretă a activităților ce se vor desfășura, cât și desfășurarea acestora, vor fi în conformitate cu Procedura  PS 7.5-05.1, care poate fi accesată AICI.
 3. Subliniem că decizia participării elevilor la aceste activități aparține, în exclusivitate părinților, respectiv elevului, dacă acesta este major. În acest sens, pentru ca elevul să poată participa la aceste activități, la prima venire la școală va prezenta Declarațiile pe proprie răspundere semnate de părinte(două declarații) pe care le puteți descărca de mai jos:
  Declaratie 1 – elevi majori
  Declaratie 1 – parinti
  Declaratie 2 – elevi majori si personal
  Declaratie 2 – parinti
 4. Repartizarea elevilor pe grupe, respectiv pe săli și programul de desfășurare a activităților poate fi consultat in linkurile urmatoare:
  PROGRAMUL(ORARUL)_ ACTIVITATILOR
  REPARTIZAREA PE GRUPE SI SALI
  Așteptăm o atitudine de maximă seriozitate, cu respectarea strictă a normelor de distanțiere fizică și a programului anunțat. Nu se permite niciun fel de abatere. Elevii care nu se conformează vor fi trimiși acasă, conform procedurii. Situația prin care trecem impune MAXIMĂ SERIOZITATE spre binele fiecăruia dintre noi.
 5. Pentru elevii care nu vor dori să participe, vor fi prezentate aceleași teme în aceeași zi, dar în format on-line. Programul acestora se va anunța în data de 1.06.2020.
 6. Intrarea personalului și a elevilor va fi pe poarta laterală unde se va desfășura triajul epidemiologic. Așteptarea la rând pentru intrarea la triaj se va face păstrând distanța de cca 2 m între două persoane vecine.
 7. Vă invităm să citiți cu mare atenție precizările procedurii postate și să fiți pregătiți pentru a o aplica întocmai.

VĂ MULȚUMIM!