ANUNȚ (1)

referitor la admiterea în clasa a IX-a, anul școlar 2019-2020

Absolvenții care au promovat testul de aptitudini pentru profilul teologic vor depune la secretariatul școlii noastre, în data de 3 iulie 2019, intervalul orar 8.00 – 15.00  FIȘELE DE ÎNSCRIERE, cu media de admitere, ștampilate și semnate de directorul școlii unde elevul a absolvit clasa a VIII-a. În acest sens elevii care se află în situația de mai sus vor parcurge următorii pași:

A. Pentru absolvenții școlii noastre:

  1. În data de 3 iulie la ora 8.00, elevul însoțit de părinți se va prezenta la școală în vederea manifestării opțiunii pentru profilul vocațional – teologic (întâlnirea va avea loc în sala de clasă a absolvenților)

B. Pentru absolvenții altor școli (care au promovat testul de aptitudini):

  1. Este recomandat ca în data de 2 iulie părintele/elevul să se prezinte la școala în care a absolvit clasa a VIII-a și să anunțe secretariatul școlii că în data de 3 iulie va trebui să-și ridice FIȘA DE ÎNSCRIERE, ștampilată și semnată de directorul unității școlare pentru a o aduce la secretariatul Liceului Teologic Baptist din Timișoara. Pe fișa de admitere nu se completează coduri, în această etapă.
  2. După ce a ridicat-o, în data de 3 iulie 2019, intervalul orar 8.00 – 15.00, va aduce la secretariatul Liceului Teologic Baptist din Timișoara FIȘA DE ÎNSCRIERE. Dacă sunt probleme cu ridicarea fișei apelați la numerele de telefon: 0766 276 475(director), sau  0256 208 601 (secretariat)

C.  La sfârșitul programului de lucru, după validarea de către ISJ Timiș a listei cu cei 28 de elevi admiși în clasa a IX-a pentru profilul teologic,  aceasta va fi afișată pe site-ul școlii (ltbtm.ro).  Pentru elevii admiși vor fi postate pe site informațiile necesare privind depunerea dosarelor.

D. Absolvenții care au depus fișa, dar nu au fost admiși, o vor ridica de la secretariatul școlii în data de 4 iulie 2019 și o vor duce la școala unde au absolvit clasa a VIII-a pentru a fi completate codurile în vederea repartiției computerizate.

E. ABSOLVENȚII școlii noastre care optează pentru alte profiluri (matematică-informatică etc.) și care vor completa coduri în vederea participării la repartiția computerizată vom face un ANUNȚ(2)  imediat ce se va finaliza  constituirea comisiilor pentru examenul de bacalaureat (probabil mâine, 30 iunie, dupămasa.)